1807947.jpgSAANKO ESITELLÄ KARI KK KORHONEN , KUOLEMANKAUPPIAS !!

Mitä tapahtuikaan,kun lävistetty käsi laskeutui narkkarin käsivarrelle ? Tarua ihmeellisempi totuus !

Riku Rinne kirjoitti kirjan tästä miehestä.Rohkeutta elämään huumeista. Huumeet maksoivat,rosvoamalla löytyi rahaa. Toimistot,kassakaapit...kaikki murtautuivat ammattilaisen käsissä. Käyttäjästä tuli kauppias KUOLEMANKAUPPIAS. Etsintäkuuluutuksia,pidätyksiä ja vankilatuomioita. Jossain vaiheessa Kari oli kaupannut Heidi nimiselle alkoholisoituneelle nuorelle naiselle huumeita. Alkoi seurustelusuhde.He "hukkuivat" huumesuohon.Heidi oli ollut lapsena uskossa. Karin suuttumuksesta huolimatta Heidi sitten erään kerran teki tilinsä Jumalan kanssa selväksi. Kerran hän tokaisi Karille KOKEILE JEESUSTA SAAT MIELETTÖMÄT FIILIKSET,EIKÄ MAKSA MITÄÄN !  Heidi rukoili Karin puolesta. Ja niin vankisellissä mies polvistui ja sai syntyä uudeksi  Kariksi. Jumalalle kukaan ei ole toivoton tapaus !  Heidi ja Kari ovat naimisissa ja kolmen lapsen vanhempia.Kari  ja Heidi vaikuttaavat tänään Alajärven Helluntaiseurakunnassa ja ovat parhaillaan lähetystyössä Intiassa.

Karin tarina on todellisuutta.Kädet jotka ennen olivat taipuvaiset pahaan,ovat nyt siunaamassa.Mies,joka tuhosi,on nyt jakamassa toivoa ja tulevaisuutta tuhansien nuorten elämään.

 

TÄMÄN KIRJAN PITÄISI JOKAISEN LUKEA !

 

Tässä olen yhteisessä kuvassa KK:n kanssa Alajärven Siiontemppelillä,jolloin oli Korhosen perheen lähtöjuhla Intiaan. Mukana olivat myös Markku "Kure" Tuppurainen ja Riku Rinne.